Cristiano Ronaldo Ghana Portugalia CM 2014

"Nimeni nu-l mai face bine pe Ronaldo!" Explicatia pentru problemele care ii pot interzice Mondialul: "Din cauza mea a ajuns asa"

Portugalia e in grupa G la Mondial, alaturi de Germania, SUA si Ghana

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 08:30
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 08:57

"Nimeni nu-l mai face bine vreodata pe Ronaldo. Va rata Mondialul, pentru ca m-am ocupat eu de asta", spune cel mai renumit vraci din Ghana, viitoarea adversara a Portugaliei la Mondial.

Nana Kwaku Bonsam, in traducere 'Diavolul zilei de miercuri", spune ca a prezis inca din luna februarie ca Ronaldo se va accidenta inainte de campionatul mondial.

Ronaldo nu a jucat in amicalul de saptamana trecuta cu Grecia din cauza unei tendinite la genunchiul stang si a unei probleme la coapsa stanga, iar vraciul Kwaku Bonsam e convins ca portughezul nu va fi apt la turneul final din Brazilia.

Un praf special, amestecat cu niste ierburi si cateva incantatii speciale intr-o zi de miercuri, probabil, au dus la accidentarile care i-ar putea pune capat carierei lui Ronaldo, e convins "Diavolul" Bonsam.

"Stiu despre accidentarile lui Ronaldo pentru ca am 'lucrat' la ele. Si vorbesc foarte serios. Saptamana trecuta, am strans patru caini si cu ajutorul lor am reusit sa creez un spirit special numit Kahwiri Kapam. Am spus inca de acum patru luni ca voi avea grija ca Ronaldo sa nu joace impotriva Ghanei la campionatul mondial."

"Accidentarea asta nu va putea fi tratata de niciun medic, pentru ca nimeni nu isi va putea da seama de unde i se trage. Este ceva spiritual. Astazi, genunchiul, maine, coapsa, poimaine o sa apara si altele", a povestit Nana Kwauku Bonsam la un radio din Ghana, citat de The Guardian.

Portugalia si Ghana se vor intalni pe 26 iunie, in ultimul meci al grupei G.

Modifică setările cookies