E liber de contract si anunta: "Poate ma voi intoarce candva in Ghencea!" Inlocuitorul lui Piovaccari poate veni tot din Italia:

E liber de contract si anunta: "Poate ma voi intoarce candva in Ghencea!" Inlocuitorul lui Piovaccari poate veni tot din Italia:

Cyril Thereau, fostul atacant al Stelei, si-a incheiat contractul cu italienii de la Chievo si anunta: "Poate voi mai juca intr-o zi la Steaua".

A jucat doar cateva luni in Romania, insa a lasat o impresie excelenta si i-a adus un profit deloc de neglijat Stelei. Cu 10 goluri in 17 meciuri jucate in Ghencea, Cyril Thereau, atacantul francez pe care Becali il cumpara in 2006 de la Charleroi, a devenit repede unul dintre favoritii fanilor ros-albastri.

Francezul a fost insa vandut repede de Gigi Becali, care a ales banii belgienilor de la Anderlecht.

Acum, la aproape 7 ani distanta de la acel moment, Cyril Thereau a ajuns sa fie unul dintre atacantii destul de apreciati in Serie A, acesta avand prestatii foarte bune in tricoul lui Chievo Verona, in ultimele patru sezoane.

In varsta de 31 de ani, cu 94 de meciuri jucate in Serie A si 19 goluri marcate, Thereau a fost in ultimul sezon curtat chiar si de Fiorentina, dar a ramas in cele din urma tot la Verona.

Aflat la final de contract cu formatia care a terminat pe locul 16 ultimul sezon, Thereau asteapta oferte si din partea altor cluburi, spunand ca Steaua a ramas in sufletul lui.

"Poate voi mai juca in Ghencea"

Cyril Thereau a fost prezent si la meciul pe care echipa nationala a Romaniei l-a disputat la Geneva, aseara, in compania Algeriei. Francezul a spus ca a mers la meci pentru ca are mai multi prieteni algerieni, insa a vorbit si despre perioada petrecuta la Steaua si despre o posibila revenire in Ghencea.

"Am mai vorbit cu Bostina, dintre fostii colegi de la Steaua. Vorbim des pe Facebook. Am vorbit si cu Stoian sa mergem impreuna in Romania, dar pana la urma nu am mai plecat.

Am amintiri frumoase din Romania, nu am mai avut niciodata o relatie atat de speciala cu suporterii unei echipe asa cum am avut cu cei din Ghencea. Sper sa ajung intr-o zi in Romania, e o tara care imiplace foarte mult. Si, de ce nu, poate intr-o zi voi juca iar la Steaua", a spus Cyril Thereau, atacantul francez al lui Chievo.

Curtat de Atalanta

Aflat la final de contract cu Chievo, intelegerea sa urmand sa expire in luna iulie, Cyril Thereau este dorit cu insistenta si de Atalanta Bergamo, noteaza specialistul Gianluca Di Marzio, jurnalist al Sky Italia.

Potrivit acestuia, Chievo l-ar dori pe Franco Brienza de la Atalanta, in timp ce Thereau ar putea schimba si el echipa.

Care a fost cel mai bun atacant strain al Stelei? (7569 voturi)
 
Cyril Thereau
60.17%
4554 voturi
 
Federico Piovaccari
24.46%
1851 voturi
 
Pantelis Kapetanos
484 voturi
 
Dayro Moreno
459 voturi
 
Leando Tatu :)
221 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies