VIDEO Halucinant! Notorietatea lui Harry Maguire a ajuns și în parlamentul Ghanei: „E cea mai mare amenințare pentru Manchester United!” 

Harry Maguire Anglia Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 Ghana Stiri Harry Maguire
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 15:47
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 15:47

Harry Maguire a fost oferit ca exemplu într-o ședință din parlamentul Ghanei.

Harry Maguire (29 ani) a fost cumpărat de Manchester United de la Leicester în vara lui 2019. Atunci, conducerea de pe Old Trafford a plătit 87 de milioane de euro pentru fundașul central. Doar că, în cele 3 sezoane și jumătate, Harry Maguire a ieșit mai mult în evidență cu gafele sale decât cu realizările personale. 

Harry Maguire, oferit exemplu în parlamentul Ghanei 

Notorietatea lui Harry Maguire a ajuns până în parlamentul Ghanei. Într-o dezbatere, un parlamentar și-a comparat oponentul cu fundașul englez, argumentând că ambii sabotează munca propriilor colegi. 

„Este un fotbalist în Anglia care se numește Harry Maguire și joacă pentru Manchester United. Este apărător. A devenit cea mai mare amenințare pentru defensiva lui Manchester United. Și-a faultat coechipierii și le-a oferit pase de gol adversarilor”, a fost discursul unui parlamentar din Ghana. 

Harry Maguire, autorul unui moment amuzant în victoria Angliei cu Țara Galilor, 3-0 

Anglia a învins clar Țara Galilor, 3-0 în ultima etapă din faza grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, și s-a calificat în optimile de finală, iar fundașul central Harry Maguire, integralist la englezi, a fost din nou în prim-plan.

Apărătorul lui Gareth Southgate s-a făcut de râs când, după ce a pătruns impetuos în careul galezilor după o cursă începută de la mijlocul terenului, a șutat paralel cu poarta și mingea a ajuns în out. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!