CM 2014

"Ii vom face viata MIZERABILA lui Ronaldo" Klinsmann vrea sa trimita Portugalia acasa si sa iasa din grupe alaturi de Germania

Jurgen Klinsmann, antrenorul Statelor Unite, se afla la al doilea turneu final ca selectioner, dupa cel din 2006, cand se afla pe banca selectionatei tarii sale. Selectionerul SUA vrea sa se califice alaturi de Germania, din grupa cu Portugalia si Ghana.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 21:47
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 22:01

Jurgen Klinsmann (49 de ani), fostul mare fotbalist al lui Stuttgart, al Inter-ului, al lui Tottenham si Bayern Munchen, acum selectioner al nationalei Statelor Unite ale Americii, are planuri mari pentru acest Mondial.

Aflat din 2011 pe banca Statelor Unite, Jurgen Klinsmann a reusit sa creeze o echipa extrem de interesanta, din care fac parte jucatori precum Tim Howard, Clint Dempsey, Michael Bradley si Jozy Altidore, echipa cu care vrea sa treaca de Grupa G a turneului final, din care mai fac parte doua mari forte ale Europei, Germania si Portugalia, dar si una dintre echipele importante ale Africii - Ghana - sfert finalista in 2010.

Statele Unite isi vor incepe aventura la Mondial impotriva Ghanei, luni, la Manaus, insa adevaratele teste vor fi cu Germania si Portugalia. Despre ultima, Klinsmann spune ca poate fi anihilata, forta Portugaliei stand in Cristiano Ronaldo.

Antrenorul de 49 de ani anunta ca jucatorii sai vor incerca "sa-i faca viata mizerabila lui Ronaldo", in meciul de luni.

"Treaba noastra este sa-l oprim pe Ronaldo la Manaus. Ne gandim la multe posibilitati pentru a-l opri si pentru a-i face viata un calvar in meciul direct", a spus acesta.

Selectionerul Statelor Unite spune ca fotbalul de pe continentul nord-american este intr-o continua crestere, iar obiectivele americanilor sunt unele foarte indraznete: "Vrem ca jucatorii americani sa evolueze in UEFA Champions League, sa avem jucatori la cel mai inalt nivel. Acolo e <<creme de la creme>>, jucatorii capata experienta intr-o astfel de competitie, unde au ocazia sa se dueleze cu cei mai buni din lume.

Cred ca avem jucatori foarte speciali in echipa noastra, jucatori care sunt la un nivel inalt si care pot evolua si mai mult. Statistica arata ca nu suntem inca la cel mai inalt nivel, dar suntem dornici de afirmare", a mai spus Klinsmann.

Modifică setările cookies