Germania Campionatul Mondial Campionatul Mondial Brazilia 2014 CM 2014

Ii intrec pe spanioli si cand vine vorba de DISTRUS trofee! :) Jucatorii Germaniei au stricat trofeul CM, dupa "modelul" Ramos

Daca Sergio Ramos a "reusit" sa strice trofeul Cupei Spaniei, nemtii l-au intrecut cu mult dupa castigarea titlului mondial. Schweinsteiger, Lahm si ceilalti eroi ai Germaniei au scapat Cupa Mondiala pe jos.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 20:02
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 20:28

Germania a triumfat in aceasta vara in Brazilia si a castigat cel de-al 4-lea trofeu al Cupei Mondiale, starnind o adevarata nebunie "acasa". Asteptati de sute de mii de fani, eroii Schweinsteiger, Lahm, Muller si Neuer au fost primiti ca niste adevarati zei la Berlin si au sarbatorit impreuna cu acestia victoriile obtinute in America de Sud.

Ajunsi cu cel mai important si valoros trofeu din fotbal la Berlin, jucatorii lui Joachim Low s-au "destrabalat", insa au facut si o boacana de proportii.

Acestia l-au suparat rau pe Wolfgang Niersbach, presedintele Federatiei Germane, dupa ce au scapat trofeul mondial pe jos si l-au distrus partial.

Niersbach a spus ca nu stie cine a fost jucatorul care a stricat trofeul, dar a dat asigurari ca acesta va fi reparat in proportie de 100%.

"Nu va faceti griji, avem specialisti care pot sa repare trofeul. Am incercat sa gasim numele celui care a deteriorat trofeul, dar nu am ajuns la niciun rezultat", a spus acesta.

Trofeul primit de nemti si dus la Berlin, unde va fi expus in muzeul Federatiei Germane, este insa doar o replica, intrucat FIFA nu mai acorda originalul inca din 1983, atunci cand aceasta a fost furat.

Ramos a comis-o si el

Sergio Ramos, fundasul lui Real Madrid, a stricat si el un trofeu, insa nu chiar atat de important. Aparatorul galacticilor a scapat Cupa Spaniei sub autocarul echipei, in 2011, dupa o finala cu Barcelona.

Modifică setările cookies