VIDEO / Anglia, favorita caselor de pariuri pentru castigarea CM 2010! Care este favorita ta?

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Decembrie 2009, 12:20
Data actualizarii: Sambata 05 Decembrie 2009, 12:41

Englezii sunt in culmea bucuriei dupa ce si-au aflat grupa la CM din Africa de Sud! Beckham si compania vor infrunta Algeria, Slovenia si SUA!

"It's the best English group since The Beatles", a tittrat The Sun! Anglia, sub comanda lui Fabio Capello spera sa castige Cupa Mondiala din Africa de Sud! Englezii jubileaza dupa ce au evitat adversari ca Franta sau Portugalia.

Englezii se gandesc deja la confruntarea de orgoliu cu SUA! Britanicii vor sa uite de infrangerea rusinoasa din 1950, cand SUA a batut cu 1-0. Din pacate, imagini de la acel meci nu sunt disponibile online, insa anumite capturi se gasesc in filmul din 2005, “The Miracle Match”.

Principalele societati britanice de pariuri au redus cota nationalei Angliei pentru castigarea trofeului Cupei Mondiale, echipa pregatita de italianul Fabio Capello fiind considerata acum drept favorita, alaturi de Brazilia si Spania, la obtinerea titlului mondial.

"Pariorii sunt incantati de aceasta tragere la sorti. Cel putin pe hartie, Anglia nu ar trebui sa aiba probleme sa se califice mai departe si chiar daca ulterior va fi mai dificil, apreciem ca oamenii lui Fabio Capello sunt acum candidati la titlul mondial in Africa de Sud", a precizat purtatorul de cuvant al casei de pariuri Coral, David Stevens.

Anglia va evolua in grupa C a CM-2010, alaturi de SUA, Algeria si Slovenia.
A
nglia are in palmares un singur titlu mondial, obtinut in 1966.


 


Vezi AICI componenta grupelor, programul complet si reactii!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!