Paris Saint Germain Ander Herrera Ligue 1 Lionel Messi Campionate externe

„Nici atunci nu se relaxează!” Dezvăluiri de la antrenamentele lui PSG! Cum impresionează Messi 

Lionel Messi (34 ani) poate juca primul său meci de pe Parc des Princes!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 21:46
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 21:47

Paris Saint-Germain va juca cu Lyon, pe teren propriu, după remiza cu Brugges din Champions League, 1-1. Acesta urmează să fie primul meci al lui Messi în fața suporterilor lui PSG, iar fanii așteaptă să vadă și primul său gol în tricoul francezilor. 

Unii dintre jucătorii lui PSG visau să joace alături de Messi, iar câțiva dintre ei au rămas impresionați și de modul în care argentinianul se antrenează. Ander Herrera a oferit un interviu pentru Marca, în care a povestit cum l-a surprins fostul jucător al Barcelonei. 

  • PSG

„Asta m-a surprins cel mai mult!”

„Unul dintre lucrurile care m-a surprins cel mai mult la Messi, de când a venit, e faptul că nu se relaxează nici la rondo-uri. La fiecare club, acest exercițiu are anumite reguli: nu trebuie să ridici mingea, la una sau două atingeri, nu poți să repeți pasa la același jucător...dar Leo, încă din prima zi, nu a greșit nici măcar o dată, deși erau reguli noi. 

Oricare jucător ajunge de multe ori în centru, însă el nu a mers deloc. E un motiv pentru care este numărul unu de mai bine de 15 ani”, a spus Herrera. 

Comparația cu Neymar și Mbappe

Totodată, jucătorul a vorbit și despre comparația cu ceilați membri ai tridentului: Neymar și Mbappe. 

„Kylian este cel mai bun din lume cu spațiile; Neymar este cel mai bun jucător la imaginație, să facă o fază la care nu se așteaptă nimeni și Messi este cel mai bun la toate celelalte: înțelegerea jocului, știe când să joace larg sau când sa joace mingea scurt, să știe ce trebuie să se întâmple în fiecare moment. Leo ar putea sa fie cel mai bun lateral dreapta, cel mai bun lateral stânga, orice, mai puțin portar”, a adăugat jucătorul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies