Lionel Messi Michael Owen PSG Liga Campionilor

„PSG, mai slabă cu Messi” Un câștigător al Balonului de Aur nu are încredere în starurile lui Pochettino

Lionel Messi a debutat în Champions League pentru PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 14:22
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 14:34

PSG a dezamăgit în primul meci din grupele Champions League din acest sezon. Pochettino a aliniat cea mai bună formulă, iar în atac a introdus trio-ul pe care toată lumea îl aștepta: Neymar, Mbappe și Messi. Doar că parizienii au făcut un joc modest, iar Brugge a fost echipa mai periculoasă, acest lucru observându-se și în statistica de la finalul meciului.

  • „PSG, mai slabă cu Messi” Un câștigător al Balonului de Aur nu are încredere în starurile lui Pochettino

Michael Owen, laureatul Balonului de Aur în 2001, a mărturisit că PSG dispune de trei atacanți cu o calitate individuală ieșită din comun, doar că atunci când trebuie să joace împreună, rezultatele nu sunt cele așteptate. 

Oricât de mult ne-ar încânta, jucătorii de atac ai PSG-ului sunt fenomenali doar din punct de vedere individual. Când joacă împreună toți trei (n.r.-Neymar, Mbappe și Messi) sunt mai slabi și nu înțeleg de ce sunt favoriți la câștigarea Champions League. Cred că echipele englezești, Chelsea, Liverpool, Manchester City și Manchester United sunt mult mai bune”, a declarat Michael Owen la BT Sport.

La această dezbatere a participat și Rio Ferdinand. Fostul fundaș al lui United a precizat că achizițiile lui Donnaruma și Ramos le-au dat o șansă în plus parizienilor la trofeul Champions League.

„Cred că transferurile lui Donnarumma și Sergio Ramos le-au dat o șansă în plus la câștigarea Champions League”, la care Owem a adăugat imediat: „Decât transferul lui Messi”.  

În Champions League, PSG se află în Grupa A, alături de Manchester City, Brugge și Leipzig. În cealaltă partidă, elevii lui Guardiola s-au impus pe Etihad, cu 6-3, în fața nemților și sunt lideri după primul joc.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!