„Lipsește empatia!” Răspunsul tranșant al lui Xavi după gestul cu care Garnacho l-a 'umilit' pe Pedri și a râs de Barcelona 

Alejandro Garnacho fc barcelona Manchester United Xavi Hernandez Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 09:27
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 09:28

Manchester United s-a calificat în optimile de finală UEFA Europa League după ce s-a impus cu FC Barcelona pe Old Trafford, scor 2-1, 4-3 la general.

În Spania subiectul modului în care anumiți jucători se bucură după ce marchează gol este unul dintre cele mai comentate. În acest sens, 'ținta' este Vinicius Junior, jucătorul lui Real Madrid, care dansează de fiecare dată după ce înscrie, gestul său fiind considerat de mulți ca fiind o sfidare la adresa adversarului. 

În acest context, în săptămâna încheiată, în centrul atenției s-a aflat Alejandro Garnacho (18 ani), jucătorul lui Manchester United, care a făcut un gest lipsit de respect la adresa Barcelonei și lui Pedri, după meciul din Europa League. Tânărul argentinian a postat pe Twitter o fotografie în care apare imitând bucuria lui Pedri după ce înscrie, alături de descrierea: „Se califică echipa mare”.

Ce a spus Xavi în cazul gestului făcut de Alejandro Garnacho 

Xavi Hernandez a fost întrebat despre gestul făcut de tânărul jucător al lui United și a răspuns în stilul caracteristc, exprimându-și punctul de vedere în acest subiect. 

„O întrebare la care e dificil de răspuns. Golul reprezintă cea mai mare bucurie din fotbal, fiecare se exprimă așa cum își dorește. Cred că în acest caz lipsește puțin mai multă empatie. 

Să sărbătorești cu ai tăi, însă nu să sărbătorești în așa fel încât să pară că îl provoci pe celălalt. Dar fiecare face așa cum consideră”, a declarat Xavi conform Marca

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!