Campionate externe

„Asta este cea mai mare greșeală!” Un antrenor îl avertizează pe Solskjaer în cazul lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo (36 ani) s-a întors la Manchester United după 12 ani! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 13:02
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 13:11

Superstarul portughez s-a despărțit de Juventus în această vară și a decis să revină la clubul “de suflet”, Manchester United. Ronaldo a participat și la primele antrenamente sub comanda lui Solskjaer și a fost filmat în momentul în care pășea pe gazonul de pe Old Trafford.

Tehnicianul va avea o provocare foarte mare din a-l “controla” pe cel care a devenit cel mai mare marcator din istoria naționalelor, în această lună. Un fost antrenor îl avertizeaza însă pe Solskjaer să nu facă o “mare greșeală”. 

  • Cristiano Ronaldo

„Cea mai mare greșeală este asta!”
 

Într-un interviu pentru The Athletic, Aitor Karanka, fost manager asistent al lui Real Madrid, a dezvăluit care sunt greșelile pe care unii antrenori le-au făcut în momentul în care l-au avut sub comandă pe portughez.

“Cea mai mare greșeală este să încerci să îl integrezi pe Ronaldo într-un sistem sau să pui sistemul mai presus decât jucătorul.  Asta a încercat Rafa (n.r. Rafael Benitez) să facă. 

Trebuie să fii suficient de inteligent încât să faci opusul, în multe sensuri să construiești echipa în jurul lui Ronaldo. Ceea ce se întâmplă uneori este că antrenorii se așteaptă ca el să se comporte ca un jucător normal. Asta este o greșeală imensă”, a spus Aitor Karanka.

CITESTE SI

Modifică setările cookies