Anglia

VIDEO | ”E acasă!”. Primele imagini cu Cristiano Ronaldo la revenirea pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo (36 de ani) s-a întors la Manchester United după 12 ani. Clubul englez l-a adus de la Juventus, în schimbul sumei de 15 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 21:47
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 21:52

Lusitanul a ajuns sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer după ce a fost la lotul echipei naționale a Portugaliei. Acum, au apărut și primele imagini cu multiplul câștigător al Balonului de Aur revenind pe Old Trafford, în tricoul lui Manchester United.

La Manchester United, Ronaldo va purta numărul 7, care era, inițial, pe spatele lui Edinson Cavani. Uruguayanul a preluat numărul 21.

Portughezul a oferit și primul interviu după transferul la United, unde are amintiri frumoase. Primul Balon de Aur și prima ligă a Campionilor din CV-ul său au fost cucerite în tricoul ”diavolilor”, sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

"Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost "cheia". Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important. 

Prin prisma relației noastre, vorbim tot timpul și este o persoană incredibilă, îl plac foarte mult și a fost cheia pentru poziția în care mă aflu acum, cea de a semna cu Manchester United”, a spus Ronaldo.

CITESTE SI

Modifică setările cookies