Campionate externe

„Afacerea Haaland e făcută!” Transferul atacantului de la Dortmund, dat ca și rezolvat! Anunțul făcut de presa britanică 

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai râvniți jucători de pe piața transferurilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 11:25
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 11:26

Numele atacantului norvegian a fost pe buzele oficialilor multor echipe, însă jucătorul pare decis în legătură cu destinația sa. Erling Haaland s-a hotărât să plece de la Borussia Dortmund după doi ani și jumătate petrecuți în Bundesliga, iar destinația sa este cel mai puternic campionat din lume la ora actuală, Premier League. 

După multe speculații și nume de echipe mari interesate de el, precum Barcelona, Real Madrid sau PSG, alegerea lui Haaland este Manchester City, după cum informează jurnalistul David Osnstein în The Athletic, una dintre cele mai importante publicații sportive. 

Erling Haaland, transfer ca și făcut la Manchester City 

Clubul englez i-a informat deja pe oficialii lui Dortmund că intenționează să achite clauza de reziliere a atacantului, care din această vară va fi de 75 de milioane de euro, iar transferul ar putea fi oficializat în curând. 

„Surse din Germania au spus pentru The Athletic că mutarea prolificului atacant norvegian de la Borussia Dortmund la Manchester City este o 'afacere încheiată' și ar trebui confirmată în această săptămână. Termenii personali între liderul din Premier League și Haaland au fost acceptați luna trecută, după ce jucătorul și-a dat acordul pentru mutare”, anunță sursa citată. 

  • 150 de milioane de euro este cota lui Erling Haaland conform Transfermarkt. 
  • 28 de goluri și 8 assist-uri a reușit atacantul norvegian în 29 de meciuri jucate în acest sezon.   
Modifică setările cookies