NEWS ALERT | Decizia radicală a lui Real Madrid în privința transferului lui Mbappe. Ce s-a întâmplat după ce ar fi oferit 200 milioane de euro

Real Madrid kylian mbappe PSG suma de transfer Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 17:41
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 20:19

Asaltul pentru aducerea lui Kylian Mbappe la Real Madrid continuă, iar galacticii sunt dispuși să facă o nouă ofertă pentru francez.

UPDATE 20:15 | Potrivit presei internaționale, Real Madrid s-ar fi retras din cursa pentru transferul lui Kylian Mbappe. 


Știrea inițială

Real Madrid face orice pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, iar oficialii madrileni sunt pregătiți cu o a treia ofertă pentru starul francez.

De la 160 de milioane de euro cât au fost dispuși să ofere inițial, cei de la Real Madrid sunt dispuși să crească oferta la 170 de milioane de euro plus alte 30 de milioane în bonusuri sau direct 180 de milioane de euro, potrivit SkySports

Această a treia ofertă este mai aproape de ceea ce își doreau cei de la PSG pentru a-l da pe Mbappe, chiar dacă au susținut constant că nu vor să renunțe la serviciile jucătorului al cărui contract expiră în iunie 2022. 

Kylian Mbappe își dorește să plece de la PSG, motiv pentru care a refuzat toate ofertele făcute de Nasser Al-Khelaifi pentru prelungirea înțelegerii cu parizienii. 

Șeicii de la Paris se lasă greu convinși
 

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar putea încheia o perioadă de transferuri cum nu a mai fost în istoria fotbalului, care a văzut până acum mutările coloșilor Cristiano Ronaldo și Leo Messi, la Manchester United, respectiv PSG.

Cu toate că a reușit să îl aducă pe Messi pe Parc des Princes, președintele parizienilor nu l-a convins pe Kylian Mbappe să semneze prelungirea contractului, cum a făcut-o cu Neymar: "Cred că am fost foarte clari în ceea ce privește poziția noastră, așa cum a declarat Leonardo zilele trecute. Pentru Kylian, poziția noastră nu s-a schimbat. Toată lumea o stie, el o știe. Răspunsul nostru este foarte clar și onest”, a declarat Al-Khelaifi la tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!