Fotbal extern

Mbappe, blocat în „colivia de aur” a Parisului?! Leonardo anunță: „Vrea să plece!” Atac la Real Madrid

Kylian Mbappe nu vrea să mai continue la PSG.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 16:31
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 16:41

Real Madrid face tot posibilul pentru a se asigura de serviciile lui Kylian Mbappe, însă Leonardo, directorul sportiv al lui PSG nu renunță la luptă.

Leonardo a confirmat că Mbappe nu vrea să mai continue pe Parc des Princes, chiar dacă ar putea avea șansa să evolueze alături de Messi, însă a ținut să sublinieze că aceasta nu va pleca gratis.

„Am refuzat prima ofertă. Nu vom reține pe nimeni împotriva voinței sale. Dacă cineva vrea să plece, și este sub condițiile noastre, atunci vom vedea. Kylian ne-a promis că nu va pleca niciodată gratis de la club. 

Mbappe vrea să plece, asta e clar. Oferta e mai mică față de suma pe care am plătit-o pe el. Nu ne place modul în care Real Madrid acționează. A fost lipsit de respect, incorect, ilegal și inacceptabil. 

Nu avem planuri pentru a vorbi din nou cu Real Madrid. Nu îl vom lăsa să plece pe mai puțin decât am plătit pe el deoarece le datorăm bani celor de la Monaco”, a spus Leonardo, potrivit RMC.

Familia francezului și-a luat casă în Madrid

Conform The Mirror, familia francezului a cumpărat recent o casă în Madrid, astfel că au început speculațiile. Mbappe va deveni liber de contract vara viitoare, astfel că, e posibil să fim martorii unui spectacol pe piața transferurilor vara viitoare. 180 de milioane de euro i-a plătit PSG lui Monaco pentru Mbappe.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies