Robert Lewandowski Bayern Munchen PSG Superliga Robert Lewandowski, în locul lui Mbappe la PSG! Agentul polonezului a fost văzut în Paris

Robert Lewandowski, în locul lui Mbappe la PSG! Agentul polonezului a fost văzut în Paris

Robert Lewandowski ar putea ajunge la PSG.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 26 August 2021, 00:22
Data actualizarii: Joi 26 August 2021, 00:30

Starul polonez are contract cu Bayern până în 2023, însă ar putea pleca din Germania mai devreme de acest termen. Bayern i-a setat prețul la 100 de milioane de euro, dacă cineva își propune să îl transfere în această vară.

Robert Lewandowski i-a informat deja pe șefii lui Bayern că își dorește o nouă provocare în viitor. PSG se gândește să îl aducă pe starul naționalei Poloniei, dacă Mbappe va pleca de la echipă.

  • Robert Lewandowski, în locul lui Mbappe la PSG! Agentul polonezului a fost văzut în Paris

Potrivit RMC Sport, Pini Zahavi, agentul lui Lewandowski, a fost văzut în Paris. Se pare că acesta poartă discuții cu șefii lui PSG, în legătură cu transferul lui Lewandowski. Cel ce a anunțat că Pini Zahavi discută cu oficialii lui PSG a fost Mohammed Bin Hamad Al Thani, fratele emirului Qatarului. Același Mohammed Bin Hamad Al Thani a fost cel ce a anun țat, prima oară, transferul lui Messi. 

Lewandowski i-a anunțat pe cei de la Bayern că vrea să plece

Robert Lewandowski i-a anunțat pe oficialii clubului la care activează, potrivit Sky Sports, că își dorește o nouă provocare în carieră.

Lewandowski este jucătorul lui Bayern începând cu anul 2014, reușind să marcheze  204 goluri în cele 220 de meciuri disputate în prima ligă din Germania.

Ajuns la 33 de ani, „Lewa” și-ar dori să încerce ceva nou pe final de carieră, însă are o mare problemă. Bayern nu este dispusă să renunțe la el pentru mai puțin de 120 de milioane de euro. PSG se va lupta cu Real Madrid pentru semnătura lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!