Transfer pentru Liga din 2025! Barca investeste intr-un super pusti: il cheama Zico, dar vrea sa fie mai bun ca Messi :)

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 20:55

	Transfer pentru Liga din 2025! Barca investeste intr-un super pusti: il cheama Zico, dar vrea sa fie mai bun ca Messi :)

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Il cheama Zico Jr. Marecaldi si are 9 ani, iar in aceasta saptamana a prins mutarea vietii. Nascut in Suedia, pustiul s-a apucat de fotbal la o varsta extrem de fragenda, iar antrenorii l-au luat imediat in vizor, recomandandu-l unor cluburi importante.

Barcelona s-a miscat imediat si si-a asigurat serviciile acestuia, oferindu-i o bursa la propria academie. Zico Jr. a acceptat fara sa stea pe ganduri si a luat deja drumul Catalunyei, dezvaluindu-le jurnalistilor suedezi ca a plans fara oprire in momentul in care a aflat de transfer si a fost nevoit sa-si ia adio de la prietenii sai.

Zico Jr, al carui nume vine de la legendarul fotbalist al Braziliei, cel supranumit si "Pele cel alb", a jucat pana acum la BK Olympic, un club de juniori din suedia, dar a reusit sa impresioneze in mai multe turnee si le-a luat ochii scouterilor Barcei.

Desi poarta numele unui fotbalist urias al Braziliei, tanarul spune ca Messi este idolul sau si vrea sa ajunga exact ca el.

Tragerea la sorti a play-off-ului Euro 2020: vineri, de la 13:00, in direct la PRO TV!

Alegeri Prezidențiale 2019. Harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate
BRAT