Transfer pentru Liga din 2025! Barca investeste intr-un super pusti: il cheama Zico, dar vrea sa fie mai bun ca Messi :)

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 20:55

	Transfer pentru Liga din 2025! Barca investeste intr-un super pusti: il cheama Zico, dar vrea sa fie mai bun ca Messi :)

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Il cheama Zico Jr. Marecaldi si are 9 ani, iar in aceasta saptamana a prins mutarea vietii. Nascut in Suedia, pustiul s-a apucat de fotbal la o varsta extrem de fragenda, iar antrenorii l-au luat imediat in vizor, recomandandu-l unor cluburi importante.

Barcelona s-a miscat imediat si si-a asigurat serviciile acestuia, oferindu-i o bursa la propria academie. Zico Jr. a acceptat fara sa stea pe ganduri si a luat deja drumul Catalunyei, dezvaluindu-le jurnalistilor suedezi ca a plans fara oprire in momentul in care a aflat de transfer si a fost nevoit sa-si ia adio de la prietenii sai.

Zico Jr, al carui nume vine de la legendarul fotbalist al Braziliei, cel supranumit si "Pele cel alb", a jucat pana acum la BK Olympic, un club de juniori din suedia, dar a reusit sa impresioneze in mai multe turnee si le-a luat ochii scouterilor Barcei.

Desi poarta numele unui fotbalist urias al Braziliei, tanarul spune ca Messi este idolul sau si vrea sa ajunga exact ca el.

Mai multe spitale românești vizate de atacuri cibernetice. Cum au acționat hackerii: ”S-a blocat tot”
BRAT