GABI IANCU Victor Becali Superliga

Se anunta revenirea lui Iancu in lotul national: "A fost o greseala a staff-ului!" Stelistul poate spera la suta de mii de la Becali!

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2013, 19:35
Data actualizarii: Luni 16 Septembrie 2013, 19:32

Victor Becali e convins ca Bogdan Stelea va trece peste scandalul provocat de Gabi Iancu in cantonamentul echipei nationale, si il va rechema pe jucator la lot in scurt timp.

"Eu nu am inteles de la Stelea ca nu-l va mai chema niciodata. Am si spus ca evolutiile si comportamentul lui Iancu il vor face pe Stelea sa-l cheme din nou la nationala."

"A fost o greseala a staff-ului, care nu l-a informat corect pe Stelea la timpul respectiv. Eu il cunosc foarte bine pe Stelea, este un tip corect. Nu poate fi banuit ca vrea sa nenoroceasca un jucator. Nu-l cunosc prea bine pe Constantinovici, dar nu pare omul care sa faca rau."

"Comportamentul lui Iancu il va face pe Stelea sa-l convoace din nou la lot, sunt convins de asta.", a declarat Victor Becali la Sport.ro.

Impresarul crede ca patronul Stelei va reveni asupra deciziei de a-i interzice lui Iancu prima de 100.000 de euro pentru calificarea in Champions League.

"Eu l-am auzit pe Reghe ca vrea sa il convinga pe Gigi cum au stat lucrurile de fapt. Nu e treaba mea sa intervin la Gigi, sunt convins ca el va intelege situatia.", a mai spus Victor Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!