SUPERB, by Skoda Xanthi | Echipa lui Razvan Lucescu isi continua parcursul excelent, Kapetanos a dat un gol "a la Zlatan Ibrahimovic" VIDEO

SUPERB, by Skoda Xanthi | Echipa lui Razvan Lucescu isi continua parcursul excelent, Kapetanos a dat un gol "a la Zlatan Ibrahimovic" VIDEO

Skoda Xanthi, echipa lui Razvan Lucescu si a fostului stelist Kapetanos, isi continua parcursul excelent in campionatul Greciei, fiind neinvinsa de 13 meciuri consecutive.

Skoda Xanthi, echipa antrenata de Razvan Lucescu, isi continua parcursul bun in Grecia. Dupa o victorie la scor, 3-0 cu OFI Creta, in Cupa, obtinuta la mijlocul saptamanii trecute, formatia lui Lucescu Jr. s-a impus in fata formatiei din Insula Creta si in campionat.

Echipa lui Razvan Lucescu a castigat prin golul marcat de Pantelis Kapetanos, fostul atacant al Stelei si al CFR-ului marcand cu o executie de exceptie, comparata de suporteri cu cele reusite de Zlatan Ibrahimovic.

Kapetanos a marcat in minutul 65 al partidei cu OFI Creta, la doar 10 minute dupa ce a fost introdus pe teren de Razvan Lucescu (CLICK AICI PENTRU FAZA VIDEO).

Skoda Xanthi se afla pe locul 6 al clasamentului din Grecia, cu 40 de puncte acumulate in 26 de etape. Formatia lui Razvan Lucescu spera astfel la un loc de Europa League, insa etapa viitoare se va duela cu liderul Olympiakos.

VIDEO PROTVPLUS.RO

La Suceava, epidemia de Covid-19 a scăpat de sub control. Nelu Tătaru: „Un focar ce trebuie rezolvat militar”
BRAT