Emiliano Sala Avion Emiliano Sala cautari Emiliano Sala Disparitie Emiliano Sala Epava avion Emiliano Sala Campionate externe

Anuntul de ULTIM MOMENT despre operatiunile de recuperare a epavei avionului in care se afla Emiliano Sala! Scenariul scos la iveala de oficiali

Avionul in care se afla Emiliano Sala a fost gasit, iar operatiunile de recuperare a epavei sunt in desfasurare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Februarie 2019, 16:25
Data actualizarii: Marti 05 Februarie 2019, 16:29

AAIB a emis o noua informare cu privire la operatiunile de recuperare a epavei avionului in care se afla Emiliano Sala. 

Aeronava a fost localizata la aproximativ 67 de metri adancime pe fundul Canalului Englez, duminica seara. 

David Mearns, omul de stiinta care coordoneaza misiunea de recuperare a epavei a spus ca este "imperativ" ca ramasitele aeronavei sa fie recuperate, pentru ca prietenii si familiile victimelor sa primeasca niste raspunsuri. 

Totusi, cei de la AAIB au anuntat ca nu pot da un indicativ temporal clar in ceea ce priveste durata operatiunilor de recuperare a epavei. 

"Deocamdata lucram sub apa atunci cand conditiile permit vehiculului nostru de investigatii sa coboare in apropierea epavei. Nu putem da niciun raspuns la intrebarea CAND va fi recuperat avionul si nu avem nicio certitudine ca vom reusi sa-l recuperam", a spus James Hotson, purtatorul de cuvant al AAIB. 

Cei care se ocupa de investigatie au anuntat ca vor da un nou comunicat publicitatii atunci cand vor reusi sa adune informatii noi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!