Stoichkov a rabufnit! Bulgarul i-a facut praf pe sefii Barcelonei, dupa ce au vandut "cel mai bun jucator". Ce a spus:

Stoichkov a rabufnit! Bulgarul i-a facut praf pe sefii Barcelonei, dupa ce au vandut "cel mai bun jucator". Ce a spus:

Barcelona a vandut al doilea jucator important in aceasta vara, chilianul Alexis Sanchez, unul dintre cei mai buni fotbalisti de la Mondialul din Brazilia, semnand cu Arsenal. Hristo Stoichkov, unul dintre marii fotbalisti ai Barcei, critica dur decizia.

"Din cauza unora care nu inteleg fotbalul Barcelona vinde cei mai buni jucatori" - este declaratia data de Hristo Stoichkov, fostul mare international bulgar, castigator al Ghetei de Aur, cel care a rabufnit la auzul faptului ca fosta campioana a Europei l-a cedat si pe Alexis Sanchez.

Bulgarul a comentat pentru Sport Catalunya decizia luata de conducatorii clubului blaugrana, acesta acuzandu-i pe oficiali ca nu se gandesc la binele clubului pe plan sportiv, ci vor doar sa dea lovitura in afaceri.

Hristo Stoichkov a spus ca "la Barcelona sunt niste oameni care nu inteleg fotbalul", declarand ca politica de transferuri a clubului de pe Nou Camp nu este deloc una buna.

"Au renuntat la cel mai bun jucator. Alexis era cel mai rapid, cel mai agresiv, cel mai luptator. E un fotbalist care lupta pentru fiecare minge si joaca pentru echipa. Imi place mentalitatea lui"
, a spus bulgarul, unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai anilor '90.

Alexis Sanchez (25 de ani) a fost vandut de Barcelona in schimbul a 40 de milioane de euro, cu circa 10 milioane mai mult decat au platit catalanii in urma cu doi ani.

"Alexis e un jucator decisiv, dar si un jucator care se dedica complet echipei, un muncitor", l-a mai laudat Stoichkov pe fotbalistul chilian, care a marcat de 39 de ori in 88 de partide pentru Barca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies