SOC pentru Ronaldo! Un fotbalist din Scotia a doborat doua dintre recordurile sale! Cine este jucatorul care se poate lauda cu o super performanta

Cristiano Ronaldo bevis mugabi Motherwell record Ronaldo Campionate externe SOC pentru Ronaldo! Un fotbalist din Scotia a doborat doua dintre recordurile sale! Cine este jucatorul care se poate lauda cu o super performanta
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Ianuarie 2021, 13:03
Data actualizarii: Duminica 31 Ianuarie 2021, 13:06

Multiplul castigator al Balonului de Aur a doborat o multime de recorduri in cariera, insa, unele sunt doborate la randul lor.

Considerat de multi cel mai bun fotbalist din istorie, Cristiano Ronaldo a strans recorduri in cele mai tari campionate ale lumii, Premier League, La Liga si Serie A.

Portughezul a stabilit doua recorduri in meciul cu Sampdoria, din Serie A, in sezonul trecut, cand detenta sa a fost de 71 de centimetri, iar contactul cu mingea s-a produs la o inaltime de 2,56 metri. 

Recent, un fotbalist din Uganda, Bevis Mugabi, care evolueaza pentru Motherwell, a reusit sa marcheze cu o lovitura de cap impetuoasa. In urma unui corner, fotbalistul s-a inaltat de la gazon nu mai putin de 75 de centimetri, iar punctul de lovire al mingii a fost la distanta de 2,62 metri fata de sol. 

Astfel, Mugabi si-a trecut in cont doua recorduri absolute, fundasul de 1,87 metri al scotienilor depasindu-l pe Ronaldo si ajutand la victoria echipei sale, cu 2-1, contra celor de la Ross County.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!