Seicii de la PSG au un adversar DEMENT! Patronul unei echipe din Ligue 2 investeste 200 de milioane in transferuri! Prima tinta: un antrenor MONDIAL din Anglia

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 12:25

	Seicii de la PSG au un adversar DEMENT! Patronul unei echipe din Ligue 2 investeste 200 de milioane in transferuri! Prima tinta: un antrenor MONDIAL din Anglia

►Ziua in care stelistii tin cu dracii! Luni 14:30 sferturi FA Cup, Chelsea - Man United, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Favoriti sa promoveze in prima liga din Franta, cei de la AS Monaco vor sa dea o adevarata lovitura si sa intre in hall of fame-ul fotbalului ca fiind una dintre putinele echipe care au reusit sa castige titlul de campioni la doar un an dupa ce au promovat.

Ambitiile foste finaliste ale Ligii Campionilor sunt legate de noul patron al clubului, rusul Dimitri Rybolovlev, unul dintre cei mai bogati 100 oameni din lume, cel care anunta ca este gata sa investeasca 200 de milioane in vara.

Cu Mancini intrat in dizgratia sefilor de la City, dupa rezultatele slabe din acest sezon, Rybolovlev incearca sa il convinga pe acesta ca o mutare in Franta ar fi cea mai buna alegere, si il ademeneste nu doar cu bugetul imens, dar si cu un salariu pe masura, 25 de milioane de euro in 3 ani.

Cel mai probabil, anunta presa engleza, locul sau ar putea fi luat de Manuel Pellegrini, antrenorul care a facut minuni la Malaga in acest sezon si care a prins sferturile Ligii Campionilor.

In cazul unui refuz al lui Roberto Mancini, Laurent Blanc ar putea fi si el ofertat de miliardarul rus.

România trece prin cea mai grea perioadă de la începutul pandemiei. Tot mai multe regiuni intră în scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies