Era sa-i sparga fata unui adversar, dar scapa fara suspendare! Gestul MIZERABIL al lui Suarez, TRECUT CU VEDEREA de FIFA! Motivul pentru care nu va pati nimic:

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 09:21

	Era sa-i sparga fata unui adversar, dar scapa fara suspendare! Gestul MIZERABIL al lui Suarez, TRECUT CU VEDEREA de FIFA! Motivul pentru care nu va pati nimic:

►Ziua in care stelistii tin cu dracii! Luni 14:30 sferturi FA Cup, Chelsea - Man United, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Luis Suarez, atacantul celor de la Liverpool si international uruguayan, a fost actorul principal al unuia dintre cele mai controversate momente ale saptamanii, acesta lovindu-si in plina figura un adversar, la meciul disputat intre Uruguay si Chile.

Killer-ul uruguayan, numit asa pentru faptul ca este un golgheter innascut, a aratat ca porecla ar putea sa i se traga si din alta parte, dupa ce in minutul 33 al meciului i-a aplicat un croseu de dreapta chilianului Gonzalo Jara (Nottingham Forest).

Suporterii, atat cei prezenti la meci, cat si cei ai rivalelor din Anglia, au luat foc in acel moment, cerand ca jucatorul sa fie imediat suspendat pentru gestul sau.

FIFA a decis insa, potrivit jurnalistilor de la TheSun care au intrat in contact cu mai multe persoane din interiorul Federatiei, sa nu ia nicio masura impotriva acestuia, motivul fiind cel ca arbitrul nu a mentionat nimic in raportul de arbitraj.

Suarez va ispasi insa o etapa de suspendare la echipa nationala, dupa ce a incasat al patrulea cartonas galben la o alta faza a meciului.

Președinții Senatului și ai Camerei Deputaților s-au vaccinat împotriva Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies