Campionate externe

SCANDAL la Real?! James Rodriguez nu a intrat in lot pe motivul "accidentarii", insa se afla pe lista convocatilor la nationala

James Rodriguez nu a fost inclus in lotul lui Real Madrid pentru meciul din Champions League din cauza unei accidentari. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Noiembrie 2019, 18:32
Data actualizarii: Miercuri 06 Noiembrie 2019, 18:38

Columbianul a fost lasat in afara lotului de Zinedine Zidane pentru meciul cu Galatasaray, invocand motivul accidentarii sale. James nu a mai jucat din meciul tur cu Galatasaray, acolo unde a reusit sa joace doar 11 minute, intrand din postura de rezerva. 

"James Rodriguez este indisponibil din cauza ca este accidentat", a declarat Zidane la conferinta de presa dinaintea meciului cu Galatasaray. 

Insa, selectionerul Columbiei contrazice declaratiile lui Zidane. James Rodriguez face parte din jucatorii convocati pentru meciurile Columbiei cu Peru si Ecuador. Intrebat de declaratia lui Zidane, Carlos Queiroz a oferit un raspuns ironic. 

"Sunt fericit cu convocarile facute. James este unul din jucatorii importanti ai echipei, ce se intampla la Real Madrid sunt problemele lor, noi avem un drum de urmat cu Columbia. Nu ne pot preocupa zvonurile si comentariile din Spania. 

Daca nu ar fi fost bine, James nu s-ar fi aflat pe aceasta lista", a declarat Queiroz la conferinta de presa. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies