Fabrizio Romano piata transferurilor Campionate externe

S-a aflat cât câștigă 'regele transferurilor'! Care sunt încasările lui Fabrizio Romano din postările pe Twitter 

Fabrizio Romano (30 ani) este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din lumea fotbalului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 11:44
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 11:45

Jurnalistul italian este specialist în transferuri, de multe ori informațiile sale concretizându-se. Fabrizio Romano și-a construit un imperiu al informațiilor de pe piața de mercato internațională pe rețelele sociale, având detalii legate de majoritatea mutărilor importante din lumea fotbalului. 

Pe contul de Twitter, acolo unde publică informațiile sale, Romano are nu mai puțin de 17.3 milioane de urmăritori. Recent, jurnalistul a dezvăluit că uneori petrece chiar și 17 ore pe zi pe telefon, în special în perioada de mercato, când cluburile caută să facă cele mai tari mutări. 

Cât încasează Fabrizio Romano din postările pe Twitter 

Recent s-a aflat și câți bani primește lunar Fabrizio Romano doar din postările pe care le face pe contul său de Twitter. Jurnalistul ar încasa aproximativ 78.500 de euro lunar din postările de pe Twitter, câștigurile sale anuale ridicându-se la aproximativ 941.000 de euro doar din aceste postări. 

Cifrele au fost calculate cu ajutorul unei aplicații numite Notus, care se folosește numărul de interacțiuni lunare care există pe un cont și le transformă în bani folosindu-se de încasările venite din reclamele de pe site. Fabrizio Romano are un număr mare de aprecieri, repostări și comentarii le fiecare dintre postările sale. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!