NEWS ALERT Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Adrian Mazilu la Brighton!

Adrian Mazilu Brighton Farul Constanta Superliga Adrian Mazilu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iulie 2023, 21:52
Data actualizarii: Luni 10 Iulie 2023, 21:52

Adrian Mazilu (17 ani) prinde transferul carierei, după ce a avut un sezon de excepție la Farul Constanța.

Jurnalistul Fabrizio Romano anunță că Brighton a ajuns la un acord pentru transferul lui Adrian Mazilu de la Farul Constanța.

Fabrizio Romano anunță transferul lui Mazilu la Brighton!

Internaționalul de tineret va ajunge în Premier League abia în ianuarie 2024. Cel mai probabil, Mazilu ar urma să joace la Farul în prima parte a acestui sezon sub formă de împrumut.

Nu este primul transfer pe axa „Farul-Brighon”. În 2019, Tudor Băluță a fost transferat de britanici pentru 2,9 milioane de euro, dar mijlocașul român nu a impresionat și nu a prins niciun meci în tricoul ”Pescărușului” în Premier League.

Cotat la 1,3 milioane de euro de site-urile de specialitate, Adrian Mazilu a bifat 21 de partide pentru cei de la Farul în sezonul precedent, reușind să marcheze de șapte ori și să ofere o pasă decisivă.

Mă uit la meciurile din SuperLiga, la campionatul din Spania şi Anglia. Să joc în Premier League este visul meu, cel mai puternic campionat. De ce nu, sper să fac acest pas”, spunea Mazilu, în urmă cu o lună. 

Brighton a încheiat sezonul precedent pe locul șase și a reușit o performanță unică în istoria clubului. ”Pescărușul” va juca în grupele UEFA Europa League, alături de cei de la Liverpool.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!