RONALDO VS MESSI! Care dintre cei doi COLOSI este cel mai bun marcator al deceniului

Lionel Messi Cristiano Ronaldo Edinson Cavani Luis Suarez Campionate externe RONALDO VS MESSI! Care dintre cei doi COLOSI este cel mai bun marcator al deceniului
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Decembrie 2019, 18:12
Data actualizarii: Luni 30 Decembrie 2019, 18:21

O noua disputa intre Messi si Cristiano Ronaldo a fost rezolvata inainte de finalul anului.

Britanicii de la Opta au facut un studiu in care au analizat cei mai buni marcatori ai deceniului si au alcatuit un top. Clasamentul este format din 10 fotbalisti, cei mai buni marcatori ai Europei.

Conform Opta, jucatorul lui Real Madrid, Karim Benzema ocupa ultimul loc din Top 10, cu 155 de goluri inscrise, urmat de Zlatan Ibrahimovic cu 177 de reusite, iar locul 8 este ocupat de atacantul lui Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, cu 183 de goluri.

Locurile 7 si 6 sunt ocupate de doi atacanti de origine argentiniana, Gonzalo Higuain, cu 191 de reusite si Sergio Aguero cu 199 de goluri. Unul dintre cei mai buni atacanti ai Barcelonei, Luis Suarez, se afla doar pe locul 5, insa a depasit borna 200, cu 210 goluri inscrise, iar Robert Lewandowski s-a situat pe locul 4, cu 221 de goluri.

Podiumul este alcatuit din Edinson Cavani, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Atacantul lui PSG ocupa locul 3, cu 223 de goluri inscrise, in timp ce Cristiano Ronaldo ocupa locul secund cu o diferenta de peste 100 de goluri fata de Cavani, 335 reusite.

Astfel, cel mai bun marcator al deceniului, conform studiilor Opta, a fost desemnat Lionel Messi, cu 369 de goluri inscrise in ultimii 10 ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!