"Daca lua 10, mai ziceam!" Cele 6 Baloane de AUR luate de Messi nu l-au convins! Ce a raspuns Mourinho cand a fost intrebat cine este mai bun dintre Messi si Ronaldo

Lionel Messi Cristiano Ronaldo Jose Mourinho Fotbal extern "Daca ar fi avut 10 Baloane de Aur si 10 Ghete de Aur, era asa!" Declaratie surprinzatoare a lui Jose Mourinho! Ce a raspuns acesta cand a fos intrebat cine este mai bun dintre Messi si Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Decembrie 2019, 18:44
Data actualizarii: Sambata 28 Decembrie 2019, 18:49

Jose Mourinho a vorbit despre situatia lui Messi si a lui Cristiano Ronaldo.

Tehnicianul celor de la  Tottenham, Jose Mourinho, a vorbit despre situatia duelul dintre Messi si Cristiano Ronaldo. In momentul in care a fost intrebat care dintre cei doi este mai bun, acesta a spus ca daca unul dintre ei ar fi avut 10 Baloane de Aur si 10 Ghete de Aur, atunci s-ar fi putut spune ca unul dintre ei este mai bun.

"Cred ca amandoi sunt norocosi si totodata ghinionisti ca fac parte din aceeasi generatie. Sunt norocosi fiindca pot concura unul impotriva celuilat. Se motiveaza foarte mult unul pe celalat, insa daca ar fi fost doar unul dintre ei, oricare, ar fi avut 10 Ghete de aur si 10 Baloane de Aur pana acum.

Acum nivelul este foarte sus. Vin din urma alti jucatori, pe care imi place sa ii numesc 'mici' monstri'. Nivelul este foarte sus si ar trebuie sa fie o motivatie in plus pentru jucatori precum Neymar, Mbappe sau Griezmann. Din nefericire, Messi si Cristiano nu vor juca la nesfarsit", a spus Mourinho pentru cei de la RT.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!