Real Madrid si Chelsea s-au inteles! Fotbalistul care ajunge de pe Santiago Bernabeu pe Stamford Bridge: englezii s-au grabit sa-l cumpere

Real Madrid si Chelsea s-au inteles! Fotbalistul care ajunge de pe Santiago Bernabeu pe Stamford Bridge: englezii s-au grabit sa-l cumpere

Jucatorul si-a dorit si el sa ajunga in Premier League

Real Madrid si Chelsea s-au inteles asupra transferului lui Mateo Kovacic. Surse din randul negocierilor au confirmat potrivit AS faptul ca vanzarea fotbalistului croat legitimat la clubul de pe Santiago Bernabeu este aproape gata. Suma de transfer fiind de aproximativ 45 de milioane de euro. 

Chiar daca pretul este unul mai mic decat s-ar fi asteptat oficialii Realului, Chelsea a reusit sa obtina acordul Madridului. Englezii au insistat sa finalizeze aceste transfer pana pe 30 iunie. Croatul in varsta de 25 de ani a fost imprumutat la Chelsea si sezonul trecut. 

Englezilor le e teama de sanctiunea FIFA, care i-ar putea lasa fara drept de transferuri timp de trei sezoane, astfel ca s-au grabit sa isi asigure spatele macar cu un nume important in aceasta vara, in persoana lui Kovacic. 

Fotbalistul croat si-a dorit si el foarte mult sa ramana la Chelsea, acolo unde a avut un sezon bun, in care a jucat 52 de meciuri si a avut doua pase de gol. 

Anuntul oficial este asteptat in acest weekend. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies