Real Madrid si Chelsea s-au inteles! Fotbalistul care ajunge de pe Santiago Bernabeu pe Stamford Bridge: englezii s-au grabit sa-l cumpere

Real Madrid si Chelsea s-au inteles! Fotbalistul care ajunge de pe Santiago Bernabeu pe Stamford Bridge: englezii s-au grabit sa-l cumpere

Jucatorul si-a dorit si el sa ajunga in Premier League

Real Madrid si Chelsea s-au inteles asupra transferului lui Mateo Kovacic. Surse din randul negocierilor au confirmat potrivit AS faptul ca vanzarea fotbalistului croat legitimat la clubul de pe Santiago Bernabeu este aproape gata. Suma de transfer fiind de aproximativ 45 de milioane de euro. 

Chiar daca pretul este unul mai mic decat s-ar fi asteptat oficialii Realului, Chelsea a reusit sa obtina acordul Madridului. Englezii au insistat sa finalizeze aceste transfer pana pe 30 iunie. Croatul in varsta de 25 de ani a fost imprumutat la Chelsea si sezonul trecut. 

Englezilor le e teama de sanctiunea FIFA, care i-ar putea lasa fara drept de transferuri timp de trei sezoane, astfel ca s-au grabit sa isi asigure spatele macar cu un nume important in aceasta vara, in persoana lui Kovacic. 

Fotbalistul croat si-a dorit si el foarte mult sa ramana la Chelsea, acolo unde a avut un sezon bun, in care a jucat 52 de meciuri si a avut doua pase de gol. 

Anuntul oficial este asteptat in acest weekend. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT