Campionate externe

Ramos, mesaj războinic și surprinzător după tragerea la sorți: „Merg la moarte cu PSG în meciul cu Real!” 

Paris Saint-Germain și Real Madrid se confruntă în optimile de finală Champions League!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 21:25
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 21:28

Meciul este capul de afiș al optimilor și vine ca o surpriză, după ce adversarele celor două inițial erau cu totul altele, în urma primei trageri la sorți. PSG urma să joace cu Manchester United, în timp ce Realul ar fi jucat cu Benfica, însă în urma unei erori în sistem tragerea la sorți a fost invalidată și a fost făcută din nou

Partida este cu atât mai specială cu cât Sergio Ramos urmează să joace împotriva fostei sale echipe, iar legendarul căpitan al madrilenilor nu a ezitat să vorbească despre asta. Fundașul și-a inaugurat o sală chiar în Madrid, astfel că a vorbit și despre duelul cu Real, având un mesaj războinic. 

Sergio Ramos, gata de 'război' în meciul cu Real Madrid 

„Când eram în avion adversarul era United, o echipă care îmi plăcea, iar apoi aflu că nu a fost valid. Mi-ar fi plăcut să nu existe duelul acesta, însă să revin pe Bernabeu e un motiv de bucurie...nu am putut să îmi iau rămas bun din cauza coronavirusului. 

Destinul e capricios, mi-ar fi plăcut să cădem cu altă echipă, știți ce dragoste îi port Realului. Acum trebuie să apăr PSG-ul și voi face tot posibilul pentru a ne califica. Este echipa care a pariat pe mine. Merg la moarte pentru PSG”, a spus Sergio Ramos la conferința de presă, citat de Marca

Reacție amuzantă când a fost întrebat despre Mbappe 

Jurnaliștii aflați în sală au profitat de prezența lui Sergio Ramos în Madrid pentru a-l întreba și despre viitorul lui Kylian Mbappe, într-un mod mai voalat. Astfel, aceștia l-au întrebat dacă atacantul francez urmează să îi fie client în sala din capitala Spaniei, făcând aluzie la un posibil transfer. 

„Nu mi-ar plăcea, vreau să fiu înconjurat de cei mai buni, iar Kylian este o piesă cheie, atât în actuala echipă a PSG-ului, cât și în viitor, nu știm ce se va întâmpla, dar îl vreau pe Kylian în echipa mea”, a răspuns Ramos. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies