Anglia

Real Madrid, Bayern și PSG se bat pentru un transfer spectaculos

Antonio Rudiger (27 de ani) joacă din 2017 la Chelsea, club care a pltăti 35 de milioane de euro pentru a-l transfera de la AS Roma.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 13:49
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 13:52

”Colonia” germană de la Chelsea ar putea pierde un om, dacă șefii de pe Stamford Bridge nu vor să-i prelungească actuala înțelegere masivului fundaș german, care va deveni liber de contract în vară.

Trei cluburi mari se bat pentru transferul lui Rudiger

Rudiger a intrat deja în ultimele șase luni de contract și așteaptă o ofertă mai avantajoasă din partea celor de la Chelsea. Prima propunere nu l-a încântat pe internaționalul german.

Oricum, Rudiger nu duce lipsă de oferte. Real Madrid, Bayern Munchen sau PSG sunt ”cu adevărat interesate” de serviciile lui Rudiger, care le-a cerut celor de la Chelsea un contract valabil pe încă patru sezoane, notează jurnalistul Nicolo Schira.

Rudiger a trecut în perioada junioratului pe la mai multe cluburi germane, printre care și Borussia Dortmund sau Stuttgart. La Stuttgart a și debutat la seniori, iar apoi a ajuns în Italia, la Roma, pentru o sumă care a ajuns la 13 milioane de euro.

La 28 de ani, masivul apărător german este evaluat la 35 de milioane de euro.

Modifică setările cookies