Didier Drogba Malaga Ruud van Nistelrooy Campionate externe

Puterea BANULUI! Doi dintre cei mai buni atacanti din ultimul deceniu din Premier League ar putea face cuplu in atac in Spania!

Malaga a luat deja multi jucatori cu nume insa nu se opreste aici - vrea un super-atac capabil sa le opreasca pe Barca si Real!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iunie 2011, 17:10
Data actualizarii: Duminica 19 Iunie 2011, 17:15

Malaga este una dintre cele mai active echipe pe piata transferurilor din Europa! Dupa ce i-a adus deja pe Toulalan si Ruud Van Nistelroo, spaniolii il vor si pe Didier Drogba.

Fostul antrenor al lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, l-a desemnat pe ivorian ca fiind partenerul perfect al lui Van Nistelrooy in atacul Malagai.

Malaga a terminat doar pe 11 sezonul trecut insa vrea sa atace chiar si locurile de Champions League din sezonul viitor! Totul s-a schimbat o data cu achiztionarea clubului de catre seicul din Quatar, Abdullah Al-Thani.

Despre Drogba s-a scris mult in ultima vreme ca este aproape de un transfer de la Chelsea, fiind nemultumit de la venirea lui Fernando Torres de statutul sau la echipa. Tottenham a fost numele cel mai des pronuntat insa Malaga poate sa-i supraliciteze.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies