Campionate externe

Prima reactie OFICIALA dupa zvonul ca Ronaldinho ar putea ajunge la Chapecoense. Anuntul facut de impresarul sau

BUCURATI-VA DE FOTBAL: Bayern - Atletico (marti la Sport.ro - 21:45) si VILLARREAL - STEAUA (joi la ProTV - 18:00)

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2016, 17:05
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2016, 17:15

Roberto Assis, fratele si impresarul lui Ronaldinho, a admis ca mijlocasul ar putea imbraca tricoul lui Chapecoense. Totusi, pentru moment lucrurile nu sunt stabilite, Ronaldinho avand si alte oferte din Europa, America de Sud, Statele Unite si chiar China.

Fratele lui Ronaldinho a vorbit despre intentiile jucatorului. Roberto Assis a spus ca Ronaldinho, car ea implinit 36 de ani, isi doreste sa joace in continuare fotbal.

"Trebuie sa tratam subiectul Chapecoense cu cel mai mare respect, nu trebuie sa aruncam zvonuri neadevarate. Suntem pregatiti sa ajutam intr-un fel, dar nu stim pentru moment cum.

Fiecare brazilian si fiecare om din lumea asta a fost intristat de ceea ce s-a intamplat. Am avut relatii bune cu oamenii care s-au aflat in acel avion. Speram ca ei sa-si gaseasca pacea, iar familiile lor sa treaca peste momentele dificile", a spus Roberto Assis.

"Am fost sunat de mai multe cluburi braziliene, dar si de unele din alte tari ale Americii de Sud, cu proiecte indraznete pentru castigarea Copei Libertadores. Exista propuneri si din SUA, China si Europa", a mai spus fratele lui Ronaldinho.

De-a lungul carierei, Ronaldinho a jucat peste 720 de meciuri oficiale pentru Gremio, Fluminense, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro si Queretaro.

Ronaldinho a strans si 97 de selectii la nationala Braziliei, cu care a castigat Cupa Mondiala in 2002.

Modifică setările cookies