Cosmin Olaroiu Eder jiangsu suning Ramires Zhang Jindong Campionate externe

Olaroiu a dat peste "Becali" in China! A fost indepartat de la echipa la dorinta patronului: motivul invocat

Cosmin Olaroiu i-a impresionat pe chinezi. A terminat sezonul cu Jiangsu Suning pe locul 5, iar in campionatul viitor are drept obiectiv castigarea titlului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Decembrie 2018, 09:18
Data actualizarii: Luni 31 Decembrie 2018, 09:20

Olaroiu ar fi putut reusi mai multe si in aceasta stagiune daca s-ar fi putut baza pe una dintre vedetele echipei. Ramires a fost adus de la Chelsea in 2016 pentru 28 de milioane de euro, insa a jucat doar 84 de minute pentru chinezi. Patronul s-a implicat la echipa si a impus scoaterea din lot a jucatorului.

Eder, superstarul lui Olaroiu la Jiangsu Suning, a povestit pentru Gazzetta dello Sport ca tot conflictul dintre Ramires si conducere a inceput dupa ce jucatorul a fortat in vara transferul la Benfica.

"Patronul a venit intr-o zi la antrenament, iar Ramires nu venise pentru ca voia sa plece la Benfica. Seful a zis ca vrea doar jucatori seriosi la club, care vor sa fie implicati in proiect. A doua zi, Ramires a fost trimis la echipa a doua", a
declarat Eder.

Ramires nu a mai ajuns la Benfica, ci la echipa a doua a clubului. Zhang Jindong, patronul celor de la Jiangsu Suning, a trecut peste deciziile lui Fabio Capello, antrenorul caruia urma sa-i locul Olaroiu, si l-a trimis pe Ramires la echipa secunda. Mai mult, a interzis staff-ului tehnic sa-l treaca pe lista prezentata ligii profesioniste chineze pentru noul sezon, astfel ca nici Olaroiu nu a avut niciun cuvant de spus in aceasta situatie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!