Nasu' da, Cristiano ba! :) Kun Aguero a ales cel mai tare prim 11 din toate timpurile si ii trimite la atac pe Messi, Maradona si brazilianul Ronaldo

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Aprilie 2015, 19:45

	Nasu' da, Cristiano ba! :) Kun Aguero a ales cel mai tare prim 11 din toate timpurile si ii trimite la atac pe Messi, Maradona si brazilianul Ronaldo

•Kun Aguero, golgheterul lui Manchester City, finul lui Messi si fostul ginere al lui Maradona, si-a facut echipa ideala :)
•Vedeta lui City nu i-a trecut cu vederea pe cei doi conationali, insa nu l-a ales si pe Cristiano Ronaldo

Kun Aguero, goleadorul nationalei Argentinei si al lui Manchester City, si-a ales "dream team-ul". Starul lui City a filmat un clip pentru fani, numindu-i pe cei 11 fantastici ai fotbalului, in viziunea sa.

Jucatorul de 26 de ani, unul dintre cei mai buni marcatori din Premier League in ultimii 3 ani, nu a ales niciun fotbalist englez, dar nici pe Cristiano Ronaldo.

Din echipa lui Aguero nu puteau lipsi insa cel mai bun prieten, Leo Messi, dar nici legendarul Maradona, fostul sau socru. Alaturi de cei doi, Kun l-a pus in atac pe brazilianul Ronaldo.

Portarul celei mai bune echipe este Oliver Khan, in timp ce apararea este formata din Roberto Ayala, Sergio Ramos si Fernando Hierro. Kun i-a pus la mijloc pe Roberto Carlos, Xavi, Fernando Redondo si Andres Iniesta, in timp ce ofensiva e cea amintita mai sus.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Surse: Guvernul va da OUG pentru creșterea alocațiilor copiilor cu 20 % din ianuarie
BRAT
Modifică setările cookies