Momentele pentru care este considerat ZEU! Skill-ul lui Ronaldinho este INEGALABIL! Assist ca asta nu reusesti nici la FIFA: VIDEO :)

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 12:03

	Momentele pentru care este considerat ZEU! Skill-ul lui Ronaldinho este INEGALABIL! Assist ca asta nu reusesti nici la FIFA: VIDEO :)

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

A castigat Balonul de Aur si este considerat cel mai tehnic fotbalist din istorie, alaturi de un alt jucator legendar, Diego Armando Maradona. Ronaldinho a ajuns la 33 de ani, dar nici nu se gandeste la retragere. Faze spectacol la fiecare meci al lui Atletico Mineiro si ii incanta pe fani cu goluri si pase mai ceva ca la FIFA.

S-a intampla si in ultimul meci de campionat, cel jucat de echipa sa impotriva lui Vasco da Gama. Atletico a castigat cu 2-1, unul dintre goluri fiind marcat dupa o pasa geniala a lui Dinho, cu calcaiul.

Atletico Mineiro se afla insa doar pe locul 8 al clasamentului, cu 31 de puncte adunate in 22 de partide.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT