Megan Rapinoe ATACA: "Cine ii va sterge pe Messi sau Ronaldo din istoria fotbalului?" Cerintele celei mai bune jucatoare din lume

Megan Rapinoe ATACA: "Cine ii va sterge pe Messi sau Ronaldo din istoria fotbalului?" Cerintele celei mai bune jucatoare din lume

Megan Rapinoe a castigat Balonul de Aur Feminin 2019. 

Jucatoarea din Statele Unite ale Americi a primit Balonul de Aur 2019 pentru prestatia excelenta din sezonul trecut. Desi nu a putut fi prezenta, Rapinoe a oferit un interviu pentru France Fotball, revista care da Balonul de Aur, in care a vorbit despre rasism si sexism, probleme tot mai des intalnite in fotbalul mondial. 

"Vreau sa tip: Cristiano, Lionel, Zlatan, ajutati-ma! Aceste superstaruri nu se angajeaza in nimic de acest gen, cand exista atat de multe probleme in fotbalul masculin. Se tem ca vor pierde totul? Asta cred ei, insa nu este adevarat. Cine ii va sterge pe Messi sau Ronaldo din istoria fotbalului pentru o afirmatie impotriva rasismului sau sexismului?", a declarat Megan Rapinoe in France Football. 

Megan Rapinoe este cunoscuta pentru discursurile sale impotriva rasismului, sexismului si homofobiei. 

"Acest Balon de Aur premiaza si munca mea si vocea pe care o am. Pe de o parte, sunt o jucatoare buna, pe alta parte, activitatea mea in afara terenului imi aduce multa sustinere din partea oamenilor care inteleg ca sunt in cautarea unor solutii pentru problemele societatii noastre. Ideea este sa ii indemn pe altii sa vorbeasca mai tare", a adaugat Rapinoe. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT