GENIAL! :)) Sri Lanka loveste din nou! Alegeri inedite ale jurnalistului desemnat sa voteze la Balonul de Aur: Messi si van Dijk NU SUNT pe lista 

GENIAL! :)) Sri Lanka loveste din nou! Alegeri inedite ale jurnalistului desemnat sa voteze la Balonul de Aur: Messi si van Dijk NU SUNT pe lista 

Lionel Messi (32 ani) a castigat Balonul de Aur 2019. Toate detaliile galei aici. 

Argentinianul a intrat in istorie cu cele mai multe Baloane de Aur, 6, depasindu-l pe Cristiano Ronaldo. Pe loecul secund s-a clasat Virgil van Dijk, in timp ce podiumul a fost completat de marele absent al serii, Cristiano Ronaldo. 

Diferenta de punctaj dintre Messi si van Dijk a fost foarte mica, argentinianul impunandu-se cu doar 7 puncte in fata olandezului. Astfel, Messi a adunat 686 de puncte, in timp ce van Dijk a insumat 679. Cristiano Ronaldo a obtinut 476 de voturi. 

Dupa ce s-au publicat alegerile jurnalistilor din toata lumea, Hafiz Marikar, ziarist al Daily News din Sri Lanka, cunoscut pentru voturile inedite din fiecare an, a surprins si de aceasta data, cu alegerile sale.

Niciunul din cei 3 finalisti nu se afla in alegerile lui de anul acesta. Prima alegere a lui Marikar a fost Alexander-Arnold, urmat de Aubameyang, Griezmann, Lewandowski si Ter Stegen. 

Voturile jurnalistului din Sri Lanka in 2017 si 2018 

Hafiz Marikar surprinde inca din 2017 cu alegerile sale inedite. 

2017 

1. Bonucci
2. De Gea
3. Falcao
4. Hazard
5. Kane

2018

1. Hazard
2. Firmino
3. Pogba
4. Cristiano Ronaldo
5. Kane

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor „verzi” a fost actualizată de Guvern. Ce state au impus restricții românilor
BRAT