Pe lângă Kylian Mbappe, Real Madrid pregătește încă un transfer de clasă

Real Madrid Achraf Hakimi kylian mbappe Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2024, 08:13
Data actualizarii: Sambata 24 Februarie 2024, 08:15

La finalul acestui sezon, Kylian Mbappe (25 de ani) își încheie înțelegerea cu Paris Saint-Germain, iar presa din străinătate e convinsă că starul francez va accepta un transfer la Real Madrid.

Galacticii îi fac curte lui Kylian Mbappe de câțiva ani, doar că fotbalistul lui PSG a amânat mutarea pe ”Santiago Bernabeu”, după ce și-a tot prelungit înțelegerea cu clubul din Ligue 1.

Doar că acum mutarea starului francez la Real Madrid pare mai aproape ca oricând, iar gruparea ”blanco” vrea să aducă și un prieten bun al lui Kylian Mbappe lângă el, pe ”Bernabeu”.

Pe lângă Kylian Mbappe, Real Madrid pregătește încă un transfer de clasă

Conform GOAL, Achraf Hakimi vrea să-l acompanieze pe Kylian Mbappe la Real Madrid, iar englezii notează faptul că ”galacticii ar putea folosi transferul marocanului ca pârghie pentru a netezi acomodarea francezului și a anturajului său”.

Achraf Hakimi se află la Paris Saint-Germain din iulie 2021. Cotat la 65 de milioane de euro de site-urile de specialitate, internaționalul marocan e sub contract cu echipa lui Luis Enrique din iunie 2026.

Cifrele lui Achraf Hakimi

Produs de CD Colonia Ofigevi (2005-2006) și Real Madrid (2006-2016), Hakimi a debutat în fotbal la nivel de seniori pentru trupa de pe ”Santiago Bernabeu”. A mai fost legitimat la Borussia Dortmund și Inter Milano înainte să ajungă la PSG.

  • PSG: 105 meciuri, 13 goluri, 17 assist-uri
  • Borussia: 73 meciuri, 12 goluri, 17 assist-uri
  • Inter: 45 meciuri, 7 goluri, 11 assist-uri
  • Real Madrid: 17 meciuri, 2 goluri, 1 assist

Real Madrid i-a pregătit o primă de instalare astronomică lui Kylian Mbappe

În ultimele zile, Real Madrid a făcut pași importanți pentru transferul lui Kylian Mbappe, așa cum a anunțat presa internațională. Fosta campioană a Europei îl va transfera gratis, dar va plăti o sumă uriașă ca ”primă de instalare” pentru starul francez.

Potrivit TimesSport, suma pe care o va încasa Kylian Mbappe va fi cea mai mare ”primă de instalare” din istorie, în valoare de 128 de milioane de lire sterline, echivalentul a aproape 150 de milioane de euro.

În plus, salariul pe care Mbappe îl va încasa anual se învârte în jurul sumei de 15 milioane de euro, mai notează sursa citată. Suma acceptată de atacant pentru a semna cu Real Madrid este mult mai mică față de cea pe care o câștiga la PSG, care-l plătea cu peste 70 de milioane de euro pe an!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!