Franta

Mbappe, impresionat de un fotbalist român! Cine i-a pus probleme superstarului dorit de Real Madrid

Alexandru Dobre este unul dintre cei mai apreciați jucători care evoluează în Ligue 2.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 11:59
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 12:24

Fotbalistul crescut în Anglia, la Bournemouth și transferat de Dijon în 2020, pentru 1 milion de euro, a atras atenția în Franța datoită evoluțiilor foarte bune pe care le are la divizionara secundă.

Fotbalistul curtat de FCSB, CFR și Universitatea Craiova a marcat de patru ori și a oferit trei pase de gol în acest sezon. Totuși, pentru cariera lui, emblematice rămân meciurile din sezonul precedent, când a evoluat în Ligue 1 în compania unor vedete precum Mbappe sau Neymar.

Tatăl său recunoaște că atacantul francez Kyllian Mbappe, campion mondial în 2018, îl apereciază pe Dobre pentru calitățile sale. Acesta a evoluat, pe 27 februarie 2021, în 29 de minute din partida Dijon - PSG 0-4.

A jucat cu PSG! La un moment dat nu ți se mai par așa monștri. L-a impresionat Neymar, niște jucători fantastici. Au discutat așa un pic după meci. Am înțeles că a fost foarte apreciat de Mbappe, pentru fazele de atac, driblinguri, acțiunile personale. 

Ei se respectă, sunt profesioniști, e normal să iasă în evidență calitățile lui Alex, mai ales că este și un jucător tânăr”, a spus Mihai Dobre, tatăl lui Alex Dobre, pentru ProSport.

Modifică setările cookies