Liga Campionilor

Mihai Iosif, ironii pentru Xavi și Barcelona: ”Se întâmplă și în Divizia C. Bayern s-a distrat!” :) 

Xavi a fost adus la Barcelona pentru a salva sezonul pe plan european și intern, dar momentan rezultatele au întârziat să apară. Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a urmărit meciul cu Bayern Munchen care i-a trimis pe catalani în Europa League, pentru prima oară după 20 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 17:04
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 17:44

”Bayern s-a distrat”, a fost scurta concluzie trasă de Iosif, care a remarcat și prestația foarte modestă a catalanilor cu Xavi pe bancă.

Mihai Iosif: ”Barcelona e pierdut într-un fel inimaginabil”

„Presiune e peste tot. Ați văzut, Barcelona a pierdut aseară într-un fel inimaginabil. Mi s-a părut un meci de seniori cu juniori. Toată lumea a scris că a venit Xavi, că face... I-a dat o amendă lui Dembele că a întârziat 3 minute și nu mai era loc în ziare de știrea asta. 

E un lucru care se întâmplă și în Divizia C din fotbalul românesc. Orice echipă, inclusiv noi, are un set de amenzi pentru întârzieri. Bayern s-a distrat!”, a spus Mihai Iosif.

Rapidul a ajuns la trei meciuri consecutive în campionat fără victorie și a ”căzut” pe loc de play-out, cu 28 de puncte. În următoarea rundă, rapidiștii o vor întâlni pe teren propriu pe FC Argeș, ”vecina de clasament”, care este pe locul opt, cu 27 de puncte.

„Vizavi de Craiova nu am ce să comentez, nu știu ce a fost acolo. Poate că așteptările sunt mari de la noi și Craiova. Suntem două echipe nou-promovate. O echipă este un mecanism, iar dacă o rotiță nu funcționează, mecanismul se poate destabiliza. Echipa este ceasul care se învârte, antrenorul cadranul, iar patronatul este bateria care-l ține”, a mai spus antrenorul Rapidului.

Modifică setările cookies