La 38 de ani, "Regele exterioarelor" nu se lasă. Unde joacă portughezul care-i încânta pe Boloni și pe Marius Niculae 

Ricardo Quaresma boloni Marius Niculae Quaresma Sporting Lisabona Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 14:48
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 15:19

Quaresma a fost coechipier cu Marius Niculae și Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, și sub comanda lui Ladislau Boloni.

Portughezul Ricardo Quaresma, fotbalistul echipei Vitoria Guimaraes, în vârstă de 38 de ani, a declarat că vrea să mai joace cel puţin încă doi ani, conform unui interviu acordat postului lusitan de televiziune SIC. 

Unde joacă portughezul care-i încânta pe Boloni și pe Marius Niculae 

Quaresma, care a jucat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC Barcelona, Inter Milano, Chelsea sau Beşiktaş şi a fost format la Sporting Lisabona, a afirmat că se gândeşte cu teamă la momentul în care va trebui să se retragă, deşi susţine că este pregătit pentru asta. Fotbalistul a afirmat că după retragere intenţionează să se ocupe de ajutorarea persoanelor sărace şi să lupte împotriva rasismului.

Marius Niculae: "Boloni îi mai zicea să lovească și cu latul"

Marius Niculae dezvăluia anul trecut cât de talentat era Quaresma, fostul său coleg de la Sporting Lisabona. 

"Un fotbalist talentat și el, numai că nu muncea la fel de mult ca și Cristiano, nu avea acea abilitate ca și Cristiano. El era un show-man cu exterioarele lui, inclusiv la antrenamente.

Foarte greu dădea cu latul, doar obligat! Țin minte și acum cum Boloni îi mai zicea ceva - să lovească cu latul - dar îi zicea în glumă că nu știe, dar și dădea mingea unde voia Boloni și nu mai avea ce să-i spună. Și nu cu latul, tot cu exteriorul", povestea Marius Niculae, într-un interviu pentru digisport.ro.

Quaresma a petrecut cinci ani în Turcia

După cinci ani petrecuţi în fotbalul din Turcia, unde a făcut performanţă cu Beşiktaş, Quaresma a revenit în fotbalul portughez în vara lui 2020, semnând pentru Vitoria Guimaraes. Quaresma a fost coechipier cu Marius Niculae și Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, și sub comanda lui Ladislau Boloni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!