Jucatorul care s-a vandut de unul singur la FIFA pentru a-l lua pe Ibrahimovic! Dezvaluire nebuna: "Nu-mi placea de mine" :))

Jucatorul care s-a vandut de unul singur la FIFA pentru a-l lua pe Ibrahimovic! Dezvaluire nebuna: "Nu-mi placea de mine" :))

Cand nu sunt la antrenamente, fotbalistii au unele dintre cele mai copilaresti activitati. Daca Zlatan Ibrahimovic iubeste sa se joace Call of Duty si sa isi faca prieteni online, polonezul Szczesny castiga titluri la FIFA si devoreaza seriale TV.

Cati dintre noi nu s-au intrebat cum e sa fii fotbalist, sa castigi milioane, sa ai o multime de fani si sa joci la una dintre marile echipe ale Europei? Pare o viata lipsita de griji, nu? Ei bine, uneori chiar asa este :)

Cel putin daca ne luam dupa spusele polonezului Wojciech Szczesny, portarul londonezilor de la Arsenal. Goalkeeperul, titular al nationalei tarii sale, si-a povestit intr-un interviu rutina zilnica, afirmand ca este un adevarat devorator de jocuri pe calculator si de seriale TV.

Cand nu este la antrenamente, Szczesny spune ca iubeste sa se relaxeze in intimitatea casei sale, sa se joace FIFA si sa se uite la unele dintre cele mai populare seriale ale momentului.

In interviul acordat, acesta s-a deschis in fata fanilor, povestind despre ocupatiile sale de zi cu zi.

Una dintre cele mai amuzante dezvaluiri a fost facuta atunci cand a venit vorba de jocul pe calculator FIFA. Portarul a povestit cum s-a vandut de unul singur de la Arsenal la marea rivala Manchester United, totul pentru a putea face rost de bani ca sa-l cumpere pe Zlatan Ibrahimovic :)

Szczesny s-a vandut la United pentru 18,5 milioane de lire dupa ce, a spus el, managerul s-a suparat pe prestatiile sale. Polonezul a mai dezvaluit ca il tine pe actualul coleg de la Arsenal, David Ospina, rezerva, lucru care nu credem ca i-a facut prea bine columbianului :)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies