Inter Miami Blaise Matuidi David Beckham Campionate externe

Clubul lui David Beckham, sanctionat pentru salariile pe care le au fotbalistii! Cat de mare este amenda primita de Inter Miami

Inter Miami a fost sanctionata de MLS pentru ca plateste salarii prea mari.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2021, 12:44
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 13:06

Conform regulilor din Major League Soccer, cluburile trebuie sa respecte o limita salariala. In cazul in care aceasta este depasita, jucatorii trebuie sa fie inclusi pe o lista speciala, care nu poate, insa, sa depaseasca un numar limitat de persoane.

"MLS a sanctionat Inter Miami, care a incalcat regulile in materie de salarizare in sezonul 2020, privindu-i pe Blaise Matuidi si Andres Reyes. O amenda de 2 milioane de dolari a fost data clubului, una de 250.000 de dolari coproprietarului delegat Jorge Mas, in timp ce Paul McDonough, director sportiv la acea vreme, a fost suspendat din toate functiile pana la finalul sezonului 2022", a anuntat Liga nord-americana de fotbal.

Inter Miami avea deja 3 fotbalisti inscrisi in lista jucatorilor ale caror remuneratii depasesc plafonul MLS: Rodolfo Pizarro, Matias Pellegrini si Gonzalo Higuain.

Astfel, Inter Miami va plati o amenda de 2 milioane de dolari, dar va avea si pierderi de 2,3 milioane de dolari din veniturile incasate din participarea in competitie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!