Campionate externe

Ibrahimovic, mai prost platit decat Maxim ori Chiriches! Adevarul despre salariul lui Zlatan in MLS: "N-a venit pentru bani". Realul incearca sa-l readuca in Europa

Presa spaniola scrie ca Real Madrid ar putea incerca sa-si rezolve problemele ofensive cu o mutare soc: cea a lui Zlatan Ibrahimovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 24 Octombrie 2018, 17:30

Ajuns la 37 de ani, Ibrahimovic face senzatie in MLS. El este, insa, ademenit inapoi in Europa de catre castigatoarea ultimelor 3 Ligi ale Campionilor. Presa spaniola scrie ca Realul il vrea macar pentru 6 luni, incepand cu luna ianuarie.

Spaniolii noteaza ca argumentul cu care Florentino Perez va trebui sa incerce sa-l convinga pe Ibrahimovic nu tine de partea financiara. Asta pentru ca pe Zlatan nu il mai intereseaza banii.

In momentul transferului la LA Galaxy, Ibrahimovic a acceptat o diminuare a salariului de la 27 de milioane de euro pe an, cat lua la United, la "doar" 1,2 milioane!

In momentul transferului lui Ibrahiovic, LA Galaxy avea deja acoperite cele patru locuri pentru jucatori care pot avea contracte de peste 4 milioane. Astfel, Ibrahimovic a transmis ca accepta si un salariu mai mic.

Ibrahimovic a marcat 22 de goluri in SUA si a dat 7 pase decisive. El a bifat in MLS si golul 500 al carierei.

La Real, cu salariul actual, Ibrahimovic ar fi unul dintre cei mai prost platiti jucatori. Rezerva a treia de portar, Kiko Casilla, incaseaza anual 1.75 milioane euro.

Si internationalii romani Vlad Chiriches si Alex Maxim sunt remunerati mai bine. Ei au salarii cuprinse intre 1.5 si 1.7 milioane euro.

Modifică setările cookies