De Laurentiis FIFA Napoli Serie A UEFA Italia

O noua nebunie marca De Laurentiis! Pune tunurile pe FIFA si UEFA: "Meciurile sunt prea lungi si plictisitoare"

Patronul lui Chiriches la Napoli socheaza din nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018, 17:16
Data actualizarii: Miercuri 24 Octombrie 2018, 17:20

De Laurentiis de la Napoli este de parere ca fotbalul a devenit plictisitor, iar oamenii incep sa-si piarda interesul pentru acest sport.

Italianul spune ca cei de la UEFA si FIFA trebuie sa faca cat mai rapid schimbari drastice daca nu vor sa distruga fotbalul.

De Laurentiis spune ca fotbalul o sa devina neinteresant pentru noile generatii daca oamenii din conducere nu se vor adapta acestor vremuri si cere ca meciurile de fotbal sa fie mai scurte.

"Distrugem fotbalul! Trebuie sa ne uitam la viitor pentru ca tinerii sunt mai atenti la jocurile video decat la fotbalul real. O sa vezi cum in 8 ani cei care abia s-au nascut nu o sa mai fie interesati de fotbal", a spus De Laurentiis in Le Parisien.

Patronul lui Napoli crede ca fara regulile impuse de FIFA si UEFA, fotbalul ar fi mult mai valoros.

"Este vina noastra! Suntem toti niste batrani idioti. Sunt meciuri plictisitoare. Partidele sunt prea lungi si adormi. Trebuie sa jucam doua reprize a cate 30 de minute fiecare cu cate 2-3 minute de pauza la jumatatea fiecarei reprize", este de parere Aurelio De Laurentiis.

Acesta nu se opreste aici si vine cu o noua propunere.Vrea ca UEFA sa infinteze o competitie dedicata echipelor din cele mai importante campionate.

"Trebuie sa schimbam totul. Trebuie sa facem o competitie care sa cuprinda Anglia, Franta, Italia, Germania si Spania",
a incheiat patronul lui Napoli.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies