FABULOS! Wesley face misto de Gigi: "E cel mai mare creator de echipe, doar pe Messi si pe Ronaldo nu i-a adus!" Ce regreta brazilianul:

Autor: Sport.ro
Joi 30 Mai 2013, 08:43

	FABULOS! Wesley face misto de Gigi: "E cel mai mare creator de echipe, doar pe Messi si pe Ronaldo nu i-a adus!" Ce regreta brazilianul:

►Cupa sus, Romania! Castiga AICI bilete la finala Cupei, PETROLUL - CFR, sambata 20:45, in direct de pe National Arena la PRO TV si Voyo.ro!

A fost un star in Liga 1, la Vaslui. A fost dorit de Becali la Steaua, l-a ratat. A plecat la seici, unde s-a umplut de bani. Il cheama Wesley, omul care s-a simtit luat la misto de oferta Stelei, atunci cand a venit vorba despre transferul in Ghencea.

"Lasa, lasa-ma cu Steaua! Cand ma intreaba lumea daca mai vin, ma apuca rasul si trec mai departe. Gigi Becali a facut vreo 4-5 echipe, doar pe Messi si Ronaldo nu i-a luat pana acum. Steaua are cele mai multe formatii facute 'din vorbe', cum ii place patronului", spune Wesley pentru Gazeta Sporturilor.

Intrebat despre problemele cu justitia pe care le are patronul Stelei, brazilianul a spus:

"Imi pare rau de Gigi, era un baiat cu bani multi. E pacat ca oameni ca el ies din fotbal, ma uit si la Rapid, in ce stare este, chiar imi pare rau. Mie mi-e dor de Gigi, ca facea circ!", recunoste Wesley razand.

Spune despre Becali ca: "Facea glume bune, era un baiat bun, dar... (si arata cu degetul spre cap) Nu sunt de acord cu ce facea in vestiar, nu se injura, omule! A platit pentru gura lui prea mare, pentru ca vorbea prea mult", mai spune Wesley.

Brazilianul are 59 de goluri in 112 meciuri in liga 1, pentru Vaslui, cele mai multe pentru un strain in Romania. 1,5 milioane de euro pe an castiga Wesley in Arabia Saudita, fata de 400 de mii de euro, cat voia sa-i ofere Becali la Steaua.

România, pe panta descendentă a epidemiei COVID-19. Ce va urma însă la toamnă
BRAT