Dezvaluiri uimitoare: ajunsa intr-o situatie dezastruoasa sub comanda lui Mourinho, Chelsea a refuzat o oferta de 50 de milioane pentru antrenor

Jose Mourinho AS Monaco Chelsea Roman Abramovich Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Noiembrie 2015, 15:26
Data actualizarii: Miercuri 04 Noiembrie 2015, 15:43

"Am oferit 50 de milioane pentru a-l lua imediat pe Jose Mourinho, dar Abramovich a vrut dublu". Asa suna dezvaluirea soc a unuia dintre actionarii minoritari de la AS Monaco, nimeni altul decat controversatul om de afaceri italian Alessandro Proto.

Chelsea nu merge deloc bine in campionat, unde a strans 11 puncte in 11 partide. Cu toate acestea, Roman Abramovich nu vrea sa renunte atat de usor la Jose Mourinho.

Cu un joc slab si cu infrangeri usturatoare suferite in Premier League, viitorul lui Jose Mourinho pare tot mai fragil. Insa nu este! Cel putin asta spune italianul Alessandro Proto, actionar minoritat la AS Monaco.

Proto a dezvaluit pentru EFE, agentia spaniola de presa, ca Abramovich nici nu se gandeste sa renunte la portughez.

"Am oferit 50 de milioane de euro pentru a-l lua pe Jose Mourinho, dar am primit un raspuns clar. Chelsea ne-a cerut 100 de milioane, ceea ce ni s-a parut exagerat", a spus controversatul om de afaceri, cel despre care s-a scris ca ar fi modelul dupa care a fost construit personajul Grey din trilogia cu acelasi nume.

In aceste conditii, viitorul lui Mourinho la Chelsea nu pare amenintat, singura posibilitate ca cele doua parti sa se desparta fiind cea legata de o demisie a antrenorului si de ruperea bilaterala a clauzelor din contract.

"Am patru ani de contract cu Chelsea si nu ma gandesc sa plec. Stiu ca rezultatele nu sunt cele mai bune acum, dar trebuie sa ne revenim", a spus Mourinho in presa engleza.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!