DEZASTRU pentru Zlatan Ibrahimovic in SUA! LA Galaxy a fost calcata in picioare in ultimul meci! Toate fazele din meciul cu 8 goluri
Duminica 02 Septembrie 2018, 12:17

DEZASTRU pentru Zlatan Ibrahimovic in SUA! LA Galaxy a fost calcata in picioare in ultimul meci! Toate fazele din meciul cu 8 goluri

Zlatan mai are de asteptat pana va reusi golul 500 al carierei.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Los Angeles Galaxy a pierdut categoric partida cu Real Salt Lake ce a avut loc sambata noapte, scorul final fiind 6-2! Zlatan Ibrahimovic nu a reusit sa marcheze golul 500 al carierei dupa ce inscrisese reusita 499 in derby-ul cu Los Angeles FC din urma cu o saptamana.

LA Galaxy a inceput excelent partida, reusind sa deschida scorul inca din primul minut prin Jonathan dos Santos. Real Salt Lake a dominat insa apoi categoric si a dus scorul la 4-1! Romain Alessandrini a inscris apoi un nou gol pentru LA Galaxy, insa Real Salt Lake a mai lovit de 2 ori pana la final.

In urma acestui nou esec, LA Galaxy a ajuns in afara zonei de play-off din Conferinta de Vest, fiind la 3 puncte sub linie.

 Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”