Bogdan Lobont ajax shota arveladze Campionate externe

VIDEO EXCLUSIV ”Cui nu i-ai putut apăra niciodată un penalty la antrenamentele lui Ajax?”. Bogdan Lobonț nu a stat pe gânduri

Bogdan Lobonț (44 de ani) a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Poveștile Sport.ro”, cine era colegul de la Ajax căruia nu a putut să-i pareze penalty-urile la antrenamente.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 17:50
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 17:50

Lobonț nu a stat deloc pe gânduri și l-a numit pe Shota Arveladze (49 de ani), cu care a fost coleg la Ajax pentru un sezon.

„Shota Arveladze! Dintre toți fotbaliștii cu care am jucat sau contra cărora am jucat, e singurul care niciodată nu-și folosea forța când dădea la poartă. Numai plasat! Doi, el și Litmanen (n.r. - Jari Litmanen)”, a spus Bogdan Lobonț, în cadrul emisiunii ”Poveștile Sport.ro”.

  • Bogdan Lobonț

VIDEO - Bogdan Lobonț, la ”Poveștile Sport.ro”

Shota Arveladze și Bogdan Lobonț au fost colegi la Ajax Amsterdam pentru un singur sezon. În 2001, fostul atacant din Georgia a făcut pasul la Rangers, după care a mai trecut pe la AZ Alkmaar și Levante.

Kayserispor, Kasimpașa, Trabzonspor, Maccabi Tel Aviv, Pakhtakor și Hull City sunt cluburile pe care le-a antrenat Shota Arveladze din postura de ”principal”.

  • Emisiunea ”Poveștile Sport.ro” poate fi urmărită în fiecare săptămână, luni, pe VOYO.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies